torstai 11. syyskuuta 2008

Hei
Vihdoinkin minulla on aikaa laittaa muutava kuva tekeleistäni, joita vein Vaasan myymälään.
Viime perjantaina kävin viemässä ja tässä on osasta tuotteista kuvia. En tietenkään siinä lähtö tohinassa sitten muistanut ottaa kaikista kuvia...On se kyllä tosi jännittävää ja jotenkin "noloa" kaupata omia töitä, mutta toivotaan että asiakkaat tykkää.

Tein erinvärisiä ja kokoisia liitutauluja. Isoissa liitutauliussa oli teksti.Tein erinkokoisia pussukoita ja erilaisista kankaista. Isommassa voi piettää meikkejä tai jotain vastaavaa käsilaukussa. Pikku Sweet pussukka on hyvä kolikko kukkaro, johon mahtuu myös pankkikortit.


Tein myös aika isohkoja pussukoita, joihin voi laittaa kaikkea kivaa esim. tuikku kynttilöitä, hiuspompuloita tai lahjan ystävälle.

Hei
Tällaisen ihanan tunnustuksen sain Piialta. Näin Piia kirjoitti tunnustuksessaan :Bloggaaja ja serkkuni joka on minulle kuin sisko! Ja tietysti äärettömän taitava ompelija myös :) Kiitos kovasti Piia olet myös minulle puuttuva oikea sisko:)

Haluaisin myös antaa tunnustusta seuraaville Blogeille.Iidasandra
Ihana Blogi, jossa on Tilda sydämmen asia!

Kaunis arki kotiisi
Sisustuspohdintoja, tildailua, askartelua ja värkkäystä, wanhan talon remontointia sekä sitä tavallista arjen pyöritystä, siitä on tämä blogi tehty :)

Mielenmaisemaa
Aivan ihana Blogi, jossa on todella mahtavia valokuvia!!