maanantai 9. tammikuuta 2012

kirpparilta löydetyt huonekalutUusi vanha sohva ja sen nojatuolit

 Tämän ihanan levitettävän vuodesohvan mä löysin paikalliselta kirpparilta ( 40e kotiin kuljetettuna ) Kangas sohvassa oli aivan kauhea 60l retro, vauvan kakakan ruskea ja tumman ruskea raidallinen. Puu osat olivat kaikki kellastunutta puuta.

 Mä hioin kaikki puuosat ja maalasin valkoisella öljy maalilla
Ja istuimeen ja selkänojaan mä ompelin huput. Kangas on paksua kangasta vähän niinkuin markiisi kangas. Helppo ottaa ja heittää pesuun. Taikka ommella uudet kun väriin kyllästyn :)

 Samalta kirpparilta löysin myös kaksi aivan ihanaa vanhaa nojatuolia (25e kaksi kappaletta ). Tuolien alkuperäinen  kangas oli tummanvihreää samettia :/ ja jalat olivat lakattua puuta.

Toisen tuolin sain jo valmiiksi, mutta kun kangas loppui kesken niin toinen tuoli ei sit valmistunutkaan :) no mutta onneksi kangas on tilaus kangas, joten saan sitä lisää ihan lähipäivinä 


Toiseen tuoliin laitoin  rungon valkoisesta kankaasta odottamaan lopullista kangasta :) Mielestäni parasta on se, kun saa tehdä huonekaluista juuri sellaisia joista ite tykkää. Ja sen opin että nitojan täytyy olla TODELLA hyvä :)