maanantai 1. syyskuuta 2008


Heips
Tänään mun hyvä ystäväni oli käymässä Vaasassa. Hän kävi esittelemässä minun teoksiani yhdessä vaasalaisessa Aino Emma sisustusliikkeessä samalla kun vei omia tuotteita sinne myyntiin.
Liikkeen omistajat olivat aivan innoissaan ja tekivät tilauksen.
Vähän mä oon innoissani kun saan alakaa suunnitteleen ja tekeen uusia tuotteita....ihanaa....voi mulla on heti miljoona ideaa et mitä alan tekemään....
Laitan tänne blogiini kuvia kun saan tuotteita valamiiksi. Nyt vain sitten ompelukoneen ääreen ja luovuus valloilleen....ihanaa

sunnuntai 31. elokuuta 2008

Heips
Viikonloppuna oli vanhempani käymässä meillä. Juhlittiin venetsialaisia ja vietettiin yhdessä laatu aikaa.
Äitini löysi kirpparilta laukun ja pyysi minua vähän muodistaan sitä....
Laukku oli aika pieni ja huono kun reunosita se oli auki....

Tässä laukku on sitten valmiina. Kangas on sellaista paksua puuvilla kangasta ja vuori on tummanruskeaa ihan tavallista puuvilla kangasta. Tein vuoreen vetoketju taskun, johon voi laittaa tärkeämmät jutut. Hieman ompelussa tuli ongelmia, kun en meinannut saada mahtumaan käsirinkkoja koneen ja paininjalan väliin...mut siitä onneksi selvittiin hieman ommel jälki mutkitteli....ja äiti oli todella tyytyväinen.


heips
Piia oli löytänyt uuden ihanan puuhakerhon. Ja olihan minunkin pakko liittyä siihen. Vaikuttaa tosi hyvältä kerholta. Käyppäs kurkkaamassa!