tiistai 6. tammikuuta 2009

Heippa
Kaikkeahan ei tarvitse tehä itse...Mä kävin tässä viimeviikolla piipahtamassa Jyskissä . Sieltä mä löysin nämä 6 aivan ihanaa päällistä. Niiden koko on 50*50Niin ja mitä parasta tyynynpäälliset olivat alennuksessa ja ne maksoivat hurjat 1€kplLaitoin tyynyt keittiön vanhalle puusohvalle.
Olen vuosi sitten löytänyt sohvan paikalliselta kirpparilta ja sohva maksoi vain 80€. En ole sohvalle tehnyt muuta kuin vaihtanut kannen kankaan muuten se on alkuperäisessä kunnossa.
Sohvan saa levitettyä kahden hengen varavuoteeksi, mutta siinä tarkoituksessa se ei toimi vaan siellä on ihan vara tyynyt ja peitteet säilytyksessä.


Hei ja iloista uutta vuotta kaikille!!!!!!

Vaihteeksi jotain kivaa kotiin. Tein uuden päällisen meidän elokuvahuoneen sohvaan. Sohva on vain noin vuoden vanha, mutta kun siellä on tullut syötyä niin sohvasta näkee sen...niin ja mullahan on ne kaksi hulikaania, jotaka ovat sotkeneet sen, en siis minä :) :)
Ostin ihan sängynpeite tikki kangasta, väri on harmaa johon on painettu hopealla lehtikuvioita.Sohvan selkänojan saa 3 eri asentoon, joten se teki vähän haastetta päälliselle.Jotta siinä on niin paljon väljyyttä että selkänoja pääsee liikkumaan.Päällisetä tuli ihan hyvä ja sen saa irroitettua ja heitettyä koneeseen kun tarve vaatii. Joten ei muuta kuin nauttimaan leffoista..